MASTERCHEF: Elena Lasconi este câştigătoarea emisiunii "MasterChef 2013"

Lasconi
Lasconi

Elena Lasconi a câștigat  ediţia cu vedete a emisiunii "MasterChef". Prezentatoarea emisiunii "Dincolo de Povestiri" e reuşit să-i cucerească pe cei trei chefi la proba finală cu o delicioasă prăjitură cu ciocolată şi coniac.

Titlul de "MasterChef " este confirmarea muncii şi pasiunii mele de mulţi ani în bucătarie, dar cel mai important este biletul de intrare în lumea fascinantă a secretelor şi trucurilor perfecţiunii în gastronomie. Eu acolo vreau să ajung. Îmi doresc ca preparatele mele să hrăneasca fizic, vizual, dar şi spiritual. Fiecare farfurie să fie o declaraţie de dragoste şi, credeţi-mă, este posibil. Cred că este timpul să acordăm mai multă atenţie sau măcar la fel de multă atenţie atât interiorului, cât şi exteriorului nostru", a spus Elena.

 Pe lânga laudele şi aprecierile juraţilor, Elena Lasconi a câştigat la MASTERCHEF atât marele trofeu, cât şi premiul pus în joc.

 Jumătate din suma câştigată va merge către copiii din programul „Fiecare Copil în Grădiniţă”, implementat de Asociaţia OvidiuRo.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel