EXCLUSIV  Mașinile Poliției Române, ca-n Germania. Modificarea a tranșat RĂZBOIUL. Coarnă explică

Sursa: Facebook Poliţia Română
Sursa: Facebook Poliţia Română

Dumitru Coarnă, preşedintele Sindicatului Naţional al Poliţiştilor şi Personalului Contractual, a explicat, în exclusivitate pentru DC NEWS, de ce s-a decis vopsirea maşinilor Poliţiei Române. 

Explicaţia vine după ce Călin Popescu Tăriceanu, preşedintele ALDE, a argumentat că motivul ar fi pur electoral, culorile fiind extrem de similare cu cele ale PNL-ului. 

VEZI ŞI ALDE atacă Guvernul. "Este rândul Poliţiei să îşi aducă contribuţia la victoria PNL-ului"

De ce s-a decis schimbarea culorilor

"E un galben verzui pe maşinile Poliţiei. Decizia s-a luat pentru separarea de Poliţia Locală, dar şi pentru o mai bună vizibilitate, ăsta este motivul profesional. Poliţia Locală avea culorile de pe maşini aproape identice cu noi. Este o culoare reflectorizantă, foarte vizibilă pe timpul nopţii, nu se mai face nici confuzia între Poliţia Locală şi cea Naţională. 

Şi la uniforme e acelaşi lucru. Acolo se merge un pic pe modelul olandez. Se rezolvă şi aici vizibilitatea pe timpul nopţii, dar mai important, materialul este foarte bun, impermeabil, aşa că pe ploaie sau ninsoare nu intră apa. 

Într-o cheie politică, da, se poate interpreta şi aşa, dar nu cred, pentru că discuţiile despre culori sunt de pe vremea când ministru de Interne era Carmen Dan.", a declarat Dumitru Coarnă în exclusivitate pentru DC NEWS.  

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel