Mașini la mâna a doua care nu te dezamăgesc. Piața second hand, plină de surprize

Sofer
Sofer

Dacă aveți nevoie de o mașină ”nouă”, dar aveți un buget limitat, piața second hand este întotdeauna o opțiune. Înainte de a cumpăra ceva, desigur, va trebui să vă asigurați de starea în care se află vehiculul și să anticipați posibile reparații care sunt necesare din momentul achiziției.

Există anumite mașini și modele specifice care nu vă vor dezamăgi. În rândurile de mai jos găsiți câteva dintre acestea.

Alfa Romeo 147: este un model care nu mai este fabricat, dar păstrează intactă estetica italiană care caracterizează acest brand. Dacă o găsiți la mâna a doua, asigurați-vă de starea curelei de distribuție și gândiți-vă să o schimbați la 60.000 de kilometri.

Ford Focus: modelul fabricat în 2004 poate fi găsit deja la mâna a doua la un preț foarte bun. Este o mașină spațioasă perfectă pentru a merge în afara orașului.

Peugeot 206: o mică mașină franceză pentru rezolvarea mobilității zilnice. Este considerat un vehicul destul de fiabil, iar versiunea sa Diesel este foarte bună. 

Opel Astra și Opel Corsa: aceste două modele de Opel au versiuni mai noi pe piață, dar nu la fel de ieftine pe piața second hand. În ceea ce privește Opel Astra, este mai bine să evitați modelele din 2004 din cauza unei probleme la arborele de antrenare și, în cazul Corsa, este mai bine să căutați motoare cu mai puțin de 100 de cai putere deoarece rulmenții pot cauza probleme, scrie 20min.es.


Skoda Fabia: este întotdeauna o opțiune bună de cumpărat. Sunt mașini de încredere cu viață lungă în ciuda faptului că sunt second hand. Este important să verificați cureaua de distribuție și dacă o găsiți cu motor Diesel, asigurați-vă că nu este prea veche deoarece acestea dau probleme cu debitmetrul, mai notează ziarul spaniol.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel