Mașină spulberată de un tren în Bistrița. Două fetițe au scăpat miraculos cu viață, în timp ce tatăl lor a murit

Grav accident pe DN2
Grav accident pe DN2

Accident feroviar grav în Bistrița. Un bărbat de 32 de ani a murit după ce mașina în care se afla a fost lovită de un tren. Fiicele sale au scăpat miraculos cu viață.

Update:

La Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean de Urgență Bistrița au fost aduse joi seara două fetițe, cu vârste de 5, respectiv 6 ani, politraumatizate, în stare gravă, victime ale accidentului produs pe raza localității Rebrișoara, anunță instituția sanitară, transmite Mediafax.

Minora de 5 ani prezintă focar hemoragic în zona capului, fracturi costale, ruptură de ficat și rinichi, hemoperitoneu, fiind internată, momentan, în Secția ATI, în stare stabilă și urmează să fie reevaluată neurologic, chirurgical și ortopedic. Cealaltă minoră, de 6 ani, având contuzii hemoragice în zona capului, fracturi costale, hemopneumotorace, ruptură hepatică, a fost transferată la Clinica de Chirurgie Pediatrică din Cluj-Napoca pentru îngrijiri de specialitate.

Un tren marfar a lovit un autoturism în localitatea Rebrisoara, accidentul soldându-se cu trei victime, tatăl și cele două fetițe. Tatăl a decedat. Au intervenit modulul SMURD de la Secția de Pompieri Năsăud și un echipaj cu medic de la SAJ Bistrița Năsăud.

Știrea inițială:

Un bărbat de 32 de ani a murit, iar două fetițe sunt în stare gravă la spital, după un groaznic accident feroviar produs în comuna bistrițeană Rebrișoara. Se pare că bărbatul aflat la volan nu s-a asigurat la trecerea peste calea ferată, iar mașina în care se aflau și cele două fiice ale sale, de cinci și de șase ani, a fost lovită în plin de un tren de marfă, plin cu pietre, scrie ProTV.ro

”Conducătorul auto nu a respectat semnificația indicatorului, stop la trecerea de nivel de cale ferată, a fost surprins și accidentat de trenul care transporta marfă. În urma accidentului conducătorul auto a decedat”, a declarat Ciprian Buta, comisar șef Poliția Rutieră Bistrița Năsăud.

”Echipajele de intervenție au procedat pentru stabilizarea celor două fetițe și extragerea lor, au fost nevoite să îndepărteze mai multe elemente de caroserie pentru a le putea extrage.", a spus Marius Rus, purtător de cuvânt ISU Bistrița Năsăud.

Deocamdată nu se știe din ce motiv bărbatul nu a respectat indicatorul. Poliția a deschis o anchetă în acest caz. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel