Maşină lovită de tren. Patru tinere au murit

Patru persoane au decedat iar a cincea este în stare gravă după ce maşina în care se aflau a fost lovită de tren. 

Patru tinere din judeţul Maramureş, cu vârste de 20 şi 21 de ani, au murit după ce maşina în care se aflau a fost lovită de tren la o trecere la nivel cu calea ferată din apropierea oraşului Jibou, potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Sălaj, Maria Cristea. 

"Accidentul de circulaţie s-a produs la intersecţia căii ferate cu centura ocolitoare a oraşului Jibou, un autoturism fiind lovit de tren. Patru persoane au decedat şi o a cincea este grav rănită. Trei echipaje de poliţie sunt la faţa locului, pentru cercetări", a declarat Maria Cristea. 

Aceasta a adăugat faptul că persoanele decedate sunt patru tinere din judeţul Maramureş, cu vârste de 20 şi 21 de ani. La faţa locul au intervenit şi echipaje de pompieri, pentru a descarcera două din victime. 

Potrivit Centrului Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române, trenul R4046 Baia Mare - Jibou a lovit autoturismul din cauza neacordării de prioritate de către şoferul maşinii. Atât traficul rutier, cât şi cel feroviar au fost momentan oprite, până la finalizarea cercetării locului faptei.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel