Mașină înghițită de asfalt în București, după ce s-a format un crater pe șosea - VIDEO

Un crater s-a format marți în București. 

UPDATE: Apa Nova anunță că șoșeaua nu s-a surpat din cauza rețelelor de apă potabilă și canalizare: ”În data de 20.08.2019, ora 10:50, Poliția Rutieră a sesizat prin stația radio Apa Nova București privind apariția unei tasări pe strada Dezrobirii. Echipele operaționale ale Apa Nova București s-au deplasat în regim de urgență la adresa indicată și au constatat la ora 11:15 tasarea accentuată a carosabilului, pe banda a doua de circulație, pe o suprafață inițială de 4 mp. Echipele noastre au semnalat zona și au constatat că această surpare nu se datorează rețelelor de apă potabilă și canalizare Compania a informat reprezentanții furnizorului de apă caldă și căldură din Municipiul București privind cele semnalate. În caz de necesitate echipele operaționale ale companiei vor acordă sprijin furnizorului de apă caldă și căldură din Municipiul București pentru remedierea într-un timp cât mai scurt a avariei apărute.”

--- 

Asfaltul s-a surpat la intersecția Gorjului, pe strada Dezrobirii. 

O mașină a fost ”înghițită” de crater, însă nimeni nu a fost rănit, iar la ora transmiterii știrii intervin muncitorii de la Apa Nova, potrivit Mediafax.

Martorii de la fața locului spun că un autoturism ar fi fost înghițit de craterul format după surparea asfaltului. La fața locului au intervenit agenții Poliției Locale Sector 6, care au scos mașina din groapă.

”Surparea asfaltului în pe str. Dezrobirii, zona Gorjului s-a produs în urma trecerii unui camion de mare tonaj. Incidentul a fost anunțat prin 112. Lucrătorii RADET, care au efectuat mai multe lucrări în zonă, au delimitat perimetrul, astfel încât să nu se producă accidente. Nici o persoană nu a fost rănită și niciun autoturism "înghițit" de crater. Pentru intervenții și remedieri, la fața locului se află în acest moment agenții Poliției Locale Sector 6, inspectori ai Serviciului Disciplina în Construcții și reprezentanți ai administratorului drumului, Administrația Străzilor, din subordinea Consiliului General al Municipiului București", potrivit reprezentanților Primăriei Sectorului 6. 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel