Mașină de poliție, implicată într-un accident. Sunt trei răniți

Mașină de poliție, implicată într-un accident. Sunt trei răniți / Foto: Pixabay
Mașină de poliție, implicată într-un accident. Sunt trei răniți / Foto: Pixabay

Trei oameni au fost răniți în urma unui accident în care a fost implicată și o mașină de poliție.

Trei persoane au fost rănite, dintre care doi poliţişti, în urma unui accident produs, sâmbătă, în Bârlad, între o maşină de poliţie aflată în misiune şi un autoturism, transmite Agerpres.Potrivit purtătorului de cuvânt al ISU Vaslui, Marius Stanciu, cele trei victime prezintă multiple traumatisme cranio-cerebrale şi toracice.

"La sosirea echipajelor de intervenţie, persoanele implicate în accident nu erau încarcerate. Trei din cele patru persoane implicate în accident au avut nevoie de îngrijiri medicale. (...) Cele trei victime, doi bărbaţi şi o femeie, au suferit multiple traumatisme cranio-cerebrale şi toracice. Victimele au fost transportate la Compartimentul de Primiri Urgenţe din cadrul Spitalului Municipal Bârlad", a precizat oficialul ISU.

Mașina de poliție se afla în misiune



Stanciu a menţionat că în accident au fost implicate două autoturisme în care se aflau patru persoane. IPJ Vaslui informează că, autospeciala implicată în accident, în care erau doi poliţişti, se afla într-o misiune, având semnalele acustice şi luminoase în funcţiune.

"În evenimentul rutier a fost implicată o autospecială care circula în regim prioritar, cu semnalele acustice şi luminoase pornite. Maşina a fost acroşată de un autoturism înmatriculat în judeţul Vaslui, condus de un tânăr în vârstă de 28 de ani. În urma impactului, cei doi poliţişti şi o pasageră din autoturism au fost transportaţi la spital", au declarat reprezentanţii IPJ Vaslui. 

Alt accident GRAV,  în apropiere de Tălmaciu

Două persoane au ajuns la spital cu multiple traumatisme, în noaptea de vineri spre sâmbătă, în urma unui accident produs pe DN7, în afara localităţii Tălmaciu, unul dintre şoferii implicaţii fiind băut şi fără permis de conducere, transmite Agerpres. 

Potrivit IPJ Sibiu, în accident au fost implicate două autovehicule - un autoturism condus de un bărbat de 33 de ani din Râul Vadului şi un TIR la volanul căruia se afla un bărbat de 47 de ani din Argeş. Cele două autovehicule erau conduse din sensuri opuse. Şoferul autoturismului era băut şi nu deţinea permis de conducere, precizează Poliţia.

"Ambii şoferi au fost testaţi cu aparatul etilotest, în cazul conducătorului autoturismului, bărbatul de 33 de ani, rezultatul indicat de aparatul etilotest fiind de 0.50 mg/l alcool pur în aerul expirat. Totodată, poliţiştii rutieri au constatat că acesta nu deţinea permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicul.", se arată în comunicatul IPJ.


Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel