Mașină de poliție, parcată pe loc rezervat persoanelor cu dizabilități. Polițistul a fost amendat

Foto cu caracter ilustrativ. Sursa: Facebook
Foto cu caracter ilustrativ. Sursa: Facebook

Un polițist din Reșița a fost amendat după ce a parcat pe un loc destinat persoanelor cu dizabilități, fără să se afle într-o misiune urgentă. 

După ce pe rețelele de socializare au apărut imagini din Reșița cu o mașină de poliție parcată pe un loc destinat persoanelor cu dizabilități, Inspectoratul Județean de Poliție s-a autosesizat, iar polițistul vinovat a fost amendat. 

”Cu privire la postarea efectuată pe o rețea de socializare, în care se observă o autospecială de poliție staționată pe un loc de parcare rezervat persoanelor cu dizabilități, în zona Poliției Municipiului Reșița, Compartimentul Relații Publice din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Caraș-Severin este abilitat să facă următoarele precizări: 

Persoana responsabilă a fost identificată și sancționată contravențional, în conformitate cu prevederile legale în vigoare.

Inspectoratul de Poliție Județean Caraș-Severin nu tolerează astfel de abateri de la lege, fiind dispuse, cu celeritate, măsuri în consecință, indiferent de calitatea persoanelor responsabile”, se arată într-un comunicat de presă. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel