Mașină cu număr de București, prinsă la graniță cu cocaină

Doi bărbaţi din Ilfov au fost prinşi de poliţiştii Serviciului Antidrog şi procurorii DIICOT, în Vama Porţile de Fier, cu aproximativ 400 de grame de cocaină, drogurile fiind ascunse în bordul unui autoturism.

Potrivit unui comunicat al Poliţiei Române, în noaptea de 4/5 ianuarie, poliţiştii Serviciului Antidrog Bucureşti au oprit în punctul de trecere a frontierei Porţile de Fier I, din judeţul Mehedinţi, un autoturism înmatriculat în Bucureşti în interiorul căruia se aflau doi bărbaţi.

Cu ajutorul unui câine specializat în depistarea drogurilor, poliţiştii au descoperit aproximativ 400 de grame de cocaină, aceasta fiind disimulată sub volanul autoturismului.

Din primele cercetări, a reieşit că drogurile au fost procurate din Italia şi urmau să fie vândute pe raza municipiului Bucureşti şi a judeţului Ilfov.

Ulterior, în dimineaţa zilei de 5 ianuarie, poliţiştii au efectuat patru percheziţii simultane la locuinţele suspecţilor din oraşul Popeşti Leordeni, ocazie cu care la una dintre locaţii a fost găsită cantitatea de 30 de grame cocaină. De asemenea, poliţiştii au indisponibilizat 6.650 de lei, 2.100 euro şi un autoturism de lux.

Unul dintre bărbaţii implicaţi în acest caz a fost arestat preventiv pentru 30 de zile.

Vezi și: Cocaină găsită la supermarket, în lăzile cu banane

Columbia, primul producător de cocaină din lume

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel