Mașină căzută în brațul Borcea al Dunării. Operaţiune de salvare - UPDATE

Alertă după ce un autoturism în care se aflau mai multe persoane a căzut în Dunăre.

Update:

Prin apel la 112, în cursul acestei dimineți în jurul orei 03.35, salvatorii de la Stația de pompieri Fetești au fost alertați, că în Brațul Borcea al Dunării pe raza comunei Bordușani, un autoturism a căzut în apă. În interiorul mașinii se aflau 3 bărbați cu vârste cuprinse între 38 și 50 de ani, din care un bărbat de 38 de ani s-a autoevacuat, iar ceilalți doi au rămas captivi în interior.

Bărbatul a fost cel care a alertat echipele de căutare-salvare. Au plecat spre locul evenimentului două echipaje de salvatori cu o autospecială și o barcă, aceștia executând misiuni de monitorizare. La locul evenimentului a venit în sprijin și un echipaj al SAJ Ialomița care a acordat primul ajutor medical bărbatului care s-a autoevacuat, ulterior acesta fiind transportat la Spitalul Municipal Fetești.

În sprijin, au fost solicitați și scafandrii militari din cadrul ISU București-Ilfov. În jurul orei 10:30 mașina și cele două persoane au fost găsite. Cei doi bărbați au fost declarați decedați, a anunțat ISU Ialomița potrivit Mediafax.

Ştirea iniţială: Prin apel la 112, în cursul acestei dimineți în jurul orei 03.35, salvatorii de la Stația de pompieri Fetești au fost alertați, că în Brațul Borcea al Dunării pe raza comunei Bordușani, un autoturism a căzut în apă. În interiorul mașinii se aflau 3 bărbați cu vârste cuprinse între 38 și 50 de ani, din care un bărbat de 38 de ani s-a autoevacuat, iar ceilalți 2 au rămas captivi în interior.

Bărbatul a fost cel care a alertat echipele de căutare-salvare. Au plecat spre locul evenimentului două echipaje de salvatori cu o autospecială și o barcă, aceștia executând misiuni de monitorizare.

La locul evenimentului a venit în sprijin și un echipaj al SAJ Ialomița care a acordat primul ajutor medical bărbatului care s-a autoevacuat, ulterior acesta fiind transportat la Spitalul Municipal Fetești. În sprijin, au fost solicitați și scafandrii militari din cadrul ISU București-Ilfov, relatează Mediafax.

Constanța: O femeie a murit și un copil de 4 ani a fost rănit grav, într-un accident produs pe DN 22

Două mașini au fost implicate vineri seara într-un accident produs pe DN 22, în județul Constanța. În urma impactului, o femeie a murit, un copil de 4 ani a fost rănit grav, iar alte două persoane au fost rănite ușor.

Potrivit IPJ Constanța, accidentul a avut loc pe DN 22, la ieșire din localitatea Mihai Viteazu către Tariverde. În accident au fost implicate două mașini.

În urma impactului, o femeie de 42 de ani a murit, un copil de 4 ani a fost grav rănit, iar alte două persoane au suferit răni ușoare. Copilul a fost dus la spital cu un elicopter SMURD, iar celelalte două victime cu ambulanțele. Polițiștii au întocmit în acest caz un dosar penal, transmite Mediafax.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel