Mașină Audi A8 furată din Cehia, descoperită în Maramureș

Un Audi A8, în valoare de 33.000 de euro, semnalat furat din Cehia, a fost descoperit de către polițiștii de frontieră români, la Sighetu Marmaţiei.

"Polițiștii de frontieră maramureşeni au descoperit pe raza municipiului Sighetu Marmaţiei un autoturism marca Audi A8, în valoare de 165.000 de lei, care figurează ca fiind semnalat furat din Cehia.

În data de 4 februarie a.c., în jurul orei 15.00, poliţiştii de frontieră din cadrul ITPF Sighetu Marmaţiei împreună cu colegii de la STPF Maramureş au declanşat o acţiune pe raza municipiului Sighetu Marmaţiei pe linia traficului internaţional de autoturisme furate.

Astfel, lucrătorii noştri au identificat într-o parcare de pe o stradă din localitatea Sighetu Marmaţiei un autoturism marca Audi A8, înmatriculat în Cehia.

La controlul specific, polițiștii de frontieră au efectuat verificări suplimentare, în bazele de date, în urma cărora au constatat că autoturismul mai sus menționat figurează ca fiind furat din Cehia, alertă emisă de către autorităţile din Cehia în data de 23.01.2022.

Drept urmare, autoturismul în cauză, în valoare de 165.000 lei, a fost indisponibilizat la sediul STPF Maramureş, iar poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tăinuire, la final urmând a fi dispuse măsurile legale ce se impun.", arată un comunicat al Poliției de Frontieră. 

VEZI ȘI: Un autoturism rar a fost găsit într-un container, în Portul Constanța. În acte era trecut cu valoarea de 10.000 de euro

O mașină de colecție comandată din Emiratele Arabe Unite, ca a lui Leonardo di Caprio, a fost găsită într-un container, în Portul Constanța. Modelul, ediție limitată, a fost înregistrat în acte la o valoare de 10.000 de euro, lucru care a ridicat suspiciuni.

Un cetățean român a încercat să introducă în țară, prin Portul Constanța, un autoturism de lux înregistrat în acte la valoarea de 10.000 de euro, existând suspiciuni că este subevaluat. Autoturismul a fost indisponibilizat până la finalizarea cazului. 

Autoturismul a sosit din Emiratele Arabe Unite și a fost cumpărat de o persoană din Constanța. Este vorba despre un autoturism electric Fisker Karma Ecosport, model 2013. Leonardo di Caprio deține o astfel de mașină de colecție. 

Citește continuarea articolului AICI. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel