Mascații au descins la persoane bănuite de furt de oi şi combustibil din rezervoarele unor autovehicule

Imagine cu rol ilustrativ
Imagine cu rol ilustrativ

Poliţişti din Târgovişte sprijiniţi de luptători ai Serviciului pentru Acţiuni Speciale şi criminalişti au descins la domiciliile a trei bărbaţi din Gura Ocniţei, bănuiţi de comiterea infracţiunii de furt calificat, se arată într-un comunicat de presă, remis miercuri, de IPJ Dâmboviţa. 

'În perioada mai-decembrie 2019, cei în cauză ar fi sustras mai multe ovine şi combustibil din rezervoarele unor vehicule, faptele fiind comise pe raza localităţilor Ulmi, Comişani şi Răzvad. Au fost puse în executare trei mandate de aducere, persoanele depistate fiind conduse la sediul poliţiei pentru audieri', precizează IPJ Dâmboviţa.

De asemenea, poliţiştii au indisponibilizat, în vederea continuării cercetărilor, mai multe bunuri şi unelte electrice. Percheziţiile au avut loc marţi. În urma percheziţiilor, poliţiştii au descoperit că unul dintre imobile era racordat ilegal la reţeaua de furnizare a energiei electrice, fiind întocmit un dosar penal. Conform IPJ Dâmboviţa, în cauză se continuă cercetările pentru documentarea întregii activităţi infracţionale, potrivit Agerpres.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel