Masca, OBLIGATORIE în aer liber? Câciu, replică FULGER pentru Orban: Altceva trebuie făcut!

Economistul Adrian Câciu îi dă o replică fulger premierului Ludovic Orban după ce acesta a lansat ipoteza obligativităţii purtării măştii şi în spaţiile deschise aglomerate.

"Înainte de orice discuție, orice opinie, orice decizie referitoare la o eventuală extindere a masurilor de purtat a măștilor de protectie trebuie făcut altceva: măștile trebuie sa ajungă la persoanele vulnerabile. Sunt acte normative care obliga la acest lucru.

De 33 de zile acest lucru nu se întâmplă. 115 milioane de măști nu ajung la oamenii care au nevoie de ele. Nu mai puneți oamenii săraci sa cheltuie banii pentru mâncare si medicamente pe măștile la suprapreț din farmacii. Terminaţi cu filozofia ca sărăcia e si cruntă si e și contagioasă. Coborâți din Turnul de Fildeș", transmite Adrian Câciu.

Ce a declarat Ludovic Orban

"Am avut discuții cu mai mulți prefecți, mai mulți reprezentanți din comitetele județene pentru situații de urgență care ne-au spus că sunt locuri, chiar și în aer liber, de exemplu o piață sau o faleză, unde, din cauza aglomerației, există risc de răspândire și discutăm și posibilitatea de a impune purtarea măștii în astfel de spații foarte aglomerate”, a spus Ludovic Orban, luni, întrebat care sunt măsurile care vor fi luate pentru evitarea aglomerației pe litoral.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel