Masca devine OBLIGATORIE și la Tulcea

Începând de astăzi, 7 august, masca devine obligatorie în spațiile publice și în județul Tulcea.

Comitetul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă Tulcea a decis că masca devine obligatorie în spațiile publice, informează Agerpres. Oamenii vor trebui să poarte mască în toate zonele aglomerate, inclusiv în cele de promenadă şi în locurile de îmbarcare şi debarcare a pasagerilor în navele care fac legătura între municipiu şi satele izolate ale Deltei Dunării. Excepție de la regulă fac doar copii cu vârste mai mici de 5 ani.

Totodată, reprezentanții instituțiilor publice și ale societăților comerciale sunt îndemnați să monitorizeze atent respectarea măsurilor privind obligativitatea purtării măştii de către salariaţi.

"Ţinând cont de contextul epidemiologic actual din judeţ, cu număr de cazuri pozitive în creştere, se recomandă tuturor unităţilor administrativ-teritoriale din judeţul Tulcea să nu încurajeze organizarea de evenimente artistice/spectacole (gen Zilele Municipiului Tulcea, zilele comunei, etc.) în perioada 7.08.2020 - 31.08.2020 şi să nu emită autorizaţii/avize pentru astfel de evenimente", se mai arată în hotărârea CJSU.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel