Mască de Halloween cu chipul lui Duterte, de vânzare pe Amazon: "Amuzant", consideră purtătorul de cuvânt al preşedintelui filipinez

Purtătorul de cuvânt al preşedintelui filipinez Rodrigo Duterte a calificat miercuri drept "amuzant" faptul că magazinul online Amazon a comercializat un model de mască pentru Halloween care semăna cu liderul controversat al Filipinelor, informează dpa, citează Agerpres.

"Înseamnă că a reuşit. Amuzant! El (Rodrigo Duterte) îi sperie cu adevărat pe infractori", a spus purtătorul de cuvânt Salvador Panelo.

Masca din latex, denumită "Rodrigo Duterte Rodi DU30", a fost scoasă la vânzare pe Amazon pentru suma de 32,99 dolari de Caili Company, specializată în diferite tipuri de măşti pentru Halloween.

Internauţii au descris masca drept "demonică", "super înspăimântătoare" şi "urâtă". "În sfârşit, Duterte a obţinut recunoaşterea pe plan internaţional, după cum îşi doreau suporterii înrăiţi ai lui Duterte. O mască de Halloween", se putea citi într-o postare pe Twitter. "Această mască arată mai vie şi are pielea mai frumoasă decât Duterte cel adevărat", susţinea o altă postare.

Potrivit unor internauţi, masca este prea scumpă, adăugând că aceasta "trebuia să fie mai ieftină, ca trolii lui Duterte să şi-o poate permite".

Duterte este cunoscut pentru campania sa violentă împotriva traficului ilegal de droguri în Filipine, campanie ce s-a soldat până acum cu peste 5.000 de morţi în rândul suspecţilor, şi pentru comportamentul său necioplit în timpul reuniunilor internaţionale.

Liderul filipinez în vârstă de 74 de ani este de asemenea criticat pentru afirmaţiile sale sexiste şi misogine, făcute în discursuri pline de blasfemii. În trecut, el a proferat blesteme la adresa mai multor lideri internaţionali, printre care Papa Francisc, fostul preşedinte american Barack Obama şi fostul secretar general al ONU, Ban Ki-moon.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel