EXCLUSIV  Masa de Crăciun. Ciuhodaru atenționează: Este pentru prima dată

masa_craciun
masa_craciun

Tudor Ciuhodaru a dat câteva sfaturi utile pentru această perioadă, astfel încât petrecerea de Crăciun să nu se termine la spital.

Tudor Ciuhodaru a declarat, pentru DC News, că, în această perioadă, cei mai mulți oameni ajung la spital din cauza consumului excesiv de alcool. Medicul a oferit câteva sfaturi care ajută la menținerea echilibrului, astfel încât să nu existe evenimente nedorite din cauza alimentației din această perioadă.

 "Să știți că anul ăsta, pentru prima dată, patologia traumatică și etilică, respectiv consumul de alcool și accidentele diverse au început să le egaleze pe cei cu patologie digestivă. Patologia legată de consumul de alcool la spital ține topul acestei perioade. Există și această patologie digestivă, gastrite, ulcere, colici biliare, hemoragii digestive superioare. Sunt câteva sfaturi principale pentru sărbători. Aceste sărbători ar trebui să se refere la divinitate și nu la mâncare și alcool, este important echilibrul. Cei cu medicație cronică, cei cu patologie digestivă, cardio-vasculară și neurologică ar trebui să respecta indicațiile medicale și să nu o întrerupă doar ca să poată mânca și bea. Este foarte important ca aceste mese să fie spațiate în timp, să existe un singur preparat greu la o singură masă. Ce care au consumat în exces carne și grăsimi, să nu uite de fructe și legume proaspete pentru a asigura un regim echilibrat, precum și plimbările în aer liber pentru a compensa măcar puțin din excesul caloric", a declarat medicul. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel