Măruță, mesaj de ultimă oră: Eu nu știu să răspund la întrebarile astea

Cătălin Măruță a revenit cu un nou mesaj în legătură cu interviul pe care l-a difuzat la Pro TV cu fata violată din Vaslui.

"Am fost judecat foarte aspru dupa ce le-am intervievat in direct pe fata agresata din Valeni, jud. Vaslui, si pe mama ei. Desi ele si-au dorit sa apara dupa mediatizarea cazului, desi nicio secunda nu au fost puse in pericol sau in situatii injositoare, ci dimpotriva, au fost incurajate si motivate sa lupte pana obtin dreptate in ciuda presiunilor celor din comuna, desi totul a fost legal si moralmente consider ca e corect ca ea a putut sa spuna ce a vrut, cand a vrut, sa multumeasca celor care i-au demonstrat ca nu lupta singura impotriva unui sistem gandit gresit, asadar la sfarsit eu am fost criticat.

Concluzia dupa ce am discutat cu multi carora incercam sa le aduc argumentele mele a fost ca putini din cei care blamau interviul vazusera momentul. Intelesesera ca fata in cauza era minora. Sau ca nu avem acordul ei sa o difuzam. Ca am mintit-o sau am amagit-o. Intelesesera gresit, dar nu a mai contat.

Daca asculti ce se spune despre momentul de cateva minute de ieri, incepi sa te indoiesti ca ai vazut bine, ca ai auzit bine. Persoana a zambit in sfarsit, a multumit, este incantata ca nu mai e considerata vinovata pentru abuzul suferit... sau mi s-a parut? Este majora, atunci de ce vorbim de o eleva minora? Avem acordul, discutase cu noi si cu avocata, atunci de ce vorbim despre profitarea de pe urma unei adolescente naive? A fost incurajata si laudata pentru ca le spune si altor tinere sa aiba curaj sa lupte pentru dreptate, sa nu se lase umilite de comunitatea care nu intelege cine a gresit de fapt. Atunci de ce vorbim despre abuzarea ei in direct?

Eu nu stiu sa raspund la intrebarile astea", a fost noul mesaj transmis de Cătălin Măruță.

VEZI ȘI: Gafă uriașă semnalată de Liliana Ruse la un post TV din România

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel