Mărturiile cutremurătoare ale unei supraviețuitoare din accidentul de la 2 Mai. "M-a lovit cu oglinda retrovizoare, iar pe Sebi l-a luat cu totul". Ce a făcut Vlad Pascu după impact

Vlad Pascu Foto: Inquam Photos / Octav Ganea
Vlad Pascu Foto: Inquam Photos / Octav Ganea

O supraviețuitoare a tragediei din staţiunea 2 Mai a povestit ce s-a întâmplat în acea zi.

O tânără ce a reușit să supraviețuiască tragediei produse de Vlad Pascu, în staţiunea 2 Mai, a oferit presei o declarație despre ce s-a întâmplat în acea seară. Ea a relatat momentele prin care a trecut, povestind că Sebastian, care a murit pe loc din cauza impactului, mergea chiar în fața sa.

"Totul a fost foarte brusc. Știu doar că voiam să ajungem cu toții acasă sănătoși și deodată m-am trezit pe jos"

"Nu îmi amintesc foarte multe. Totul a fost foarte brusc. Știu doar că voiam să ajungem cu toții acasă sănătoși și deodată m-am trezit pe jos, neștiind ce se întâmplă. Era întuneric, era liniște, auzeam doar mașinile. Când eram pe trotuar, din-acela amenajat, mergeam câte doi, iar după ce s-a terminat trotuarul știam că urmează o porțiune îngustă și am început să mergem unul în spatele celuilalt. Eu eram ultima, i-am lăsat să meargă în față și eu să mă iau după ei", spune tânăra.

"Pe Sebi, din fața mea. l-a luat cu totul"

"După ce m-am ridicat de pe jos, l-am auzit pe prietenul meu cum striga după mine și l-am văzut venind după mine, eu eram cu mâna... Nu știam ce se întâmplă. Doar voiam să știu că toată lumea e în siguranță și am început să mă uit în stânga și în dreapta dacă văd pe cineva. Și l-am văzut pe Sebi. A intrat... Pe partea de asfalt. Iar pe mine cred că m-a lovit cu oglinda retrovizoare, iar pe Sebi, din fața mea. l-a luat cu totul. Și pe cei din fața mea la fel...", a afirmat victima implicată în accidentul de la 2 Mai.

Mai mult, supraviețuitoarea își aduce aminte, cu lacrimi în ochi, cum a strigat după Roberta din ambulanță, până când medicii i-au comunicat că tânăra decedase. 

Vlad Pascu nu s-ar fi dat jos din mașină după impact

"Nu, eu nu știu nimic. Doar din auzite, mi-au spus cei care erau mai în față că s-a oprit în mijlocul drumului, a întors foarte repede mașina și s-a întors în Vamă...", a mai spus aceasta.

Reamintim că luna august 2023, Vlad Pascu, aflându-se sub influența alcoolului și a drogurilor, s-a urcat la volan, provocând un accident tragic în localitatea 2 Mai. A lovit în plin un grup de opt pietoni, cauzând moartea pe loc a doi tineri, o fată și un băiat. Această tragedie a stârnit indignare în întreaga țară, întrucât șoferul a părăsit imediat locul accidentului și a fost prins abia câteva ore mai târziu. În urma investigațiilor ulterioare, s-au descoperit o serie de neglijențe și erori comise de către forțele de poliție.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel