Mărturii CUTREMURĂTOARE. Trei mame acuză un asistent medical de abuzuri sexuale. "A venit după mine la toaletă, a deschis ușa..."

Caz șocant la Spitalul de Copii din Timișoara. Trei mame susțin că au fost agresate sexual de un asistent medical.

Scandal imens la Spitalul Louis Țurcanu din Timișoara. Trei mame care au avut copiii internați în această unitate medicale susțin că au  fost agresate de un asistent medical. Mai mult, femeile spun că bărbatul a continuat să le abordeze pe rețelele de socializare și după externare, relatează Libertatea.ro.

"Mă atingea, împotriva voinței mele” „A venit după mine la toaletă, a deschis ușa, privindu-mă și vorbind obscen, eu fiind cu pantalonii jos” „Mi-a pus mâna la ceafă și m-a strâns, spunându-mi că ar vrea să mă strângă de gât, toate acestea în prezența minorului” „A încercat să intre peste mine (n.r. – la duș), dar nu a putut intra, deoarece ținea o mămică ușa” „S-a așezat lângă mine în pat și m-a luat de fund.”, sunt doar câteva din declarațiile femeilor.

Totul s-ar fi întâmplat în luna iulie a acestui an. Femeile au depus atunci o plângere. Conducerea spitalului l-ar fi retrogradat pe bărbat timp de 60 de zile, dintre care 30 de zile ca îngrijitor de curățenie. Între timp însă, asistentul ar fi revenit pe funcție.

Mărturiile colegilor

„L-au retrogradat vreo lună pe postul de infirmier, îngrijitor și apoi s-a întors ca asistent. A continuat să vorbească urât, să înjure colegi și colege, are un comportament agresiv.”, povestesc colegi de-ai săi pentru Libertatea.


"Au fost mai multe incidente în care s-a comportat foarte agresiv, fie verbal, fie fizic, cu pacienţii, băieţi sau fete, internaţi pe secţie." a povestit un medic.

Reacția conducerii

„Au fost procesate toate plângerile respective în comisia de disciplină şi Dan Raicu a fost sancţionat disciplinar. A fost retrogradat la funcţia de îngrijitor de curăţenie, pe o perioadă de 60 de zile, şi mutat pe altă secţie. Acum este înapoi pe secţie şi lucrează doar în ture de 12 ore, ture de zi, pentru că de la medicina muncii are act adiţional pentru evitarea turelor de noapte. Nu mai este singur pe tură.”, a declarat Ovidiu Adam, managerul spitalului.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel