Mărturie explozivă despre procurorul Mircea Negulescu: Era NAȘUL

O persoană vătămată în dosarul defrișărilor ilegale din Prahova a vorbit la Antena 3 despre procurorul Mircea Negulescu și despre inculpatul Vlad Constantin. 

Lucian Costea, primar în Valea Doftanei și parte vătămată în dosarul defrișărilor ilegale din Prahova, a afirmat la Antena 3, în emisiunea ”Sinteza Zilei”: 

- respectivul denunțător este acuzat de mine și am depus un denunț împotriva lui pentru șantaj, a fost aresta pentru șantaj, iar acum este în arest la domiciliu și m-a șantajat cu un denunț. 

- acel Vlad Constantin, zis ”Șomerul”, m-a șantajat timp de un an și ceva cu o plângere la DNA, dacă nu fac plângeri împotriva Direcției Silvice. El avea o dispută cu directorul Direcției Silvice și cu un șef de la Sinaia. 

- încerca, prin diferite mijloace, să-i schimbe din funcții pentru că nu îndeplineau ordinele pe care le voia el, ce dorea el să facă în exploatare forestieră;

- Negulescu este un procuror pe care l-am cunoscut în acest context;

- Se întâmpla cam în 2015;

- Atunci făceam exploatări forestiere și eram rival al lui pe piață;

- Pe procurorul Negulescu l-am cunoscut într-un alt context și de acolo mi se și trage problema, fostul primar din Valea Doftanei a construit un drum cu acest ”Șomerul”, realizat de către ”Șomerul”, ca agent economic, pe un teren particular, iar particularul i-a dat în judecată, primarul a fost arestat, iar acest Șomerul, în legătură cu investitorii din zona respectivă a început să mă amenințe și mi-a spus că am deranjat pe cineva mare, că m-am pus cu oameni prea puternici, care fac bani foarte mulți și că o să ajung la pușcărie. 

- Acest Șomerul a început să caută tot felul de lucruri despre mine și să facă cumva să-mi facă de petrecanie. Au scos șase-șapte ziare în care mă făceau mafiot.

- Acest Popa nu știu de învinuire are, iar dl Negulescu era în dosar ca persoana la care se referea Vlad Constantin că este nașul și că el amenința la fiecare licitație la ca mergea, speria agenții economici și dacă nu lași să fac la licitație ce vreau, îl sun eu pe nașul, te face nașul.  

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play
DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel