Mărturia unei victime a accidentului din Muntenegru

Screen Shot 2013-06-26 at 5.43.39 PM
Screen Shot 2013-06-26 at 5.43.39 PM

Una dintre turistele rănite în urma accidentului din Muntenegru a povestit despre ultimele clipe înainte de tragedie. Femeia a fost una dintre norocoase, nu a avut centura de siguranță și a fost proiectată prin geam. În ciuda sfaturilor specialiștilor și normelor europene de a purta centuri de siguranță, suprviețuitorii tragediei din Muntenegru au fost, în primul rând, cei care nu purtau centuri. 

"A intrat în parapetul ăla. A fost o maşină oprită pe care a ocolit-o, a ferit un copil care era pe partea cealaltă şi a pierdut controlul, s-a balansat şi a intrat prin grilajul de la pod. Eram cam al patrulea scaun pe partea cealaltă a şoferului. Că de-aia am şi scăpat. Am sărit, ne-a aruncat pe geam, nu-mi dau seama cum", a povestit femeia pentru RTV.

Ea a adăugat "M-am trezit, am văzut că pot să merg, să vorbesc, auzeam. M-au luat, ştiu că m-au urcat în Salvare. Eram împrăştiaţi pe stânci pe-acolo, împrăştiaţi aşa. Un domn spune că el s-a trezit, a adunat lucrurile, a şi filmat genţi, ce-a văzut împrejur. A luat aparatul şi a filmat!", a mai povestit femeia. Ea a precizat că șoferul "probabil că a mers mai repede decât trebuia prin zona aia".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel