Mărturia unei eleve care a supraviețuit atacului din SUA: M-am murdărit cu sângele unei colege și m-am prefăcut că sunt moartă

Foto cu caracter ilustrativ: Pexels
Foto cu caracter ilustrativ: Pexels

O copilă din SUA, care a supraviețuit masacrului asupra unei școli din Texas, a recurs la un gest disperat pentru a nu fi ucisă de criminal.

O copilă de 11 ani, supraviețuitoare a masacrului școlii elementare Robb din Uvalde, Texas, s-a temut că bărbatul înarmat se va întoarce după ea, așa că s-a murdărit cu sângele prietenei sale și s-a prefăcut că e moartă.

Miah Cerrillo a vorbit în exclusivitate pentru CNN despre experiența ei îngrozitoare din acea zi în sala de clasă în care a avut loc masacrul care a dus la moartea a 19 dintre colegii ei de clasă și doi dintre profesorii ei.

Miah a spus că ea și colegii ei se uitau la filmul „Lilo și Stitch” într-o clasă împărțită de două profesoare, Eva Mireles și Irma Garcia. Elevii și-au terminat lecțiile când profesorii au auzit împușcături în clădire, a spus ea pentru „New Day” de la CNN. O profesoară s-a dus să încuie ușa, dar Miah spune că agresorul era deja acolo și a tras prin geamul ușii.

Profesoara a intrat înapoi în clasă, iar bărbatul înarmat a urmat-o. Agresorul i-a spus acesteia „noapte bună”, apoi a împușcat-o. Apoi a deschis focul, împușcând pe celălalt profesor și pe mulți dintre prietenii lui Miah. Ea a spus că gloanțe au trecut pe lângă ea și a fost lovită de mai multe fragmente la umeri și la cap. Fata a fost ulterior tratată la spital și externată cu răni fragmentare.

Eleva s-a prefăcut moartă

Miah a spus că după ce a împușcat elevii din clasa ei, bărbatul înarmat a intrat printr-o ușă într-o sală de clasă alăturată, unde au fost auzite, de asemenea, țipete și zgomot de împușcături. După ce împușcăturile s-au oprit, ea spune că atacatorul a început să cânte muzică tristă.

Fata și o prietenă au reușit să obțină telefonul profesoarei decedate și să sune la 911 pentru ajutor. Aceasta a luat legătura cu un dispecer căruia i-a spus: „Te rog, vino... avem probleme”.

Miah a precizat că îi era teamă că bărbatul înarmat se va întoarce în sala de clasă pentru a o ucide pe ea și alți câțiva prieteni supraviețuitori, așa că și-a înmuiat mâinile în sângele unei colege de clasă -- care stătea întinsă lângă ea, fiind moartă - iar apoi s-a murdărit cu sânge și s-a prefăcut moartă. Aceasta a mai spus că timpul scurs acolo, așteptând poliția, a părut ca și cum ar fi durat trei ore, conform CNN.

Reamintim că 21 de persoane, dintre care 19 elevi și două profesoare, au fost ucise marți, în atacul asupra unei școli din Texas, comis de Salvador Ramos, un tânăr de 18 ani. Motivele atacului sunt încă necunoscute, iar oamenii legii speră să afle mai multe detalii de la bunica tânărului, aflată acum internată în spital în stare gravă, după ce și ea a fost împușcată de Salvador Ramos.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel