Mărturia care-l înfundă pe Boureanu. Lovitură neașteptată

Cristian Boureanu speră ca astăzi Tribunalul București să decidă să fie plasat în arest la domiciliu și să nu prelungească arestul preventiv. 

Doar că... o declarație neașteptată vine parcă să-l asigure pe Cristian Boureanu că va mai petrece timp în arestul preventiv. 

Șoferul său, care a condus mașina în noaptea altercației cu polițiștii, a declarat, în dosarul cauzei: ”Boureanu era în stare vădită de ebrietate, s-a urcat în dreapta faţă, iar în spate s-a urcat prietena lui, femeia pe care am văzut-o în restaurant. Am condus autoturismul Audi cu geamul deschis, datorită stării de ebrietate a lui Boureanu, cred ca am mers cam un km şi am fost opriţi de poliţie. Am oprit regulamentar, m-am legitimat faţă de poliţişti care erau în număr de doi, am înmânat actele unui poliţist, iar Boureanu a devenit agresiv, a început să ţipe la poliţişti, le spunea să-mi dea drumul să plec. Când am plecat de pe loc, Boureanu a început să claxoneze în mod insistent şi a scos mâna pe geam arătând semne obscene către poliţişti”. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel