Mărturia bătrânului care a primit o parte din Parcul IOR: Nu sunt eu proprietarul!

Traian Băsescu, în ultima zi de mandat ca primar general al Municipiului București, a semnat retrocedarea a 8,2 hectare din Parcul IOR, către Romalo Eduard Ioan Dan. 

VEZI ȘI: Antena 3: Traian Băsescu a retrocedat 8,2 hectare din Parcul IOR în ultima zi de primar

Într-o declarație prezentată de Mihai Gâdea în emisiunea "Sinteza Zilei", bătrânul de 91 de ani , Romalo Eduard, a declarat că terenul "l-au moștenit maică-mea, sora și ei fratele ei, care s-au prăpădit și a ajuns la mine. Nu mai știu cine a proprietarul. Dacă căutați proprietarul, nu sunt eu. A trebuit să mă justific și la DNA, și la Curtea Supremă, și la Inspectoratul de Poliție, au vorbit avocații. Presupunând că mi-ar fi dat înapoi terenul, ce aș fi putut să fac cu el, aș fi putut să întrețin eu un parc? (...) Avocații știau mult mai mult ca mine, aveau nevoie de mine ca pion pentru că aveam dreptul. Hai să lăsăm deoparte cât am primit, destul de mult cât să trăiesc liniștit, să-mi cumpăr o mașină nouă și să finanțez preocupări culturale". 

Bătrânul a mai spus că a fost conștient că un contract de confidențialitate ascunde ceva, dar "dacă l-am semnat, m-am legat". 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel