EXCLUSIV  Marte intră în Fecioară. Horoscop 29 iulie. Daniela Simulescu spune ce ne rezervă astrele

Facebook Daniela Simulescu
Facebook Daniela Simulescu

Află de la Daniela Simulescu ce ţi-au pregătit astrele pentru ziua de joi.

Marte va intra în semnul Fecioarei, unde va sta până pe 15 septembrie.

Află de la Daniela Simulescu, astrolog DCNews, previziunile momentului pentru zodii. Nu rata, ca de obicei, emisiunea de la ora 09:00, difuzată pe dcnews.ro și la DCNewsTV.ro. 

Horoscop, joi, 29 iulie 2021

 

Berbec

Marte te guvernează, deci vei simți schimbarea. Dintr-o dată, vei deveni foarte disciplinat și dornic să muncești cât mai eficient.

Taur

Copiii au nevoie de atenție sporită din partea ta. Cu siguranță vei consuma multă energie și resurse pentru dorințele lor.

Gemeni

Disputele din familie vor fi dese și numeroase. Dar dacă accepți că nu le poți controla, vei reuși să gestionezi mai bine totul.

Rac

Începe o perioadă potrivită pentru a rezolva chestiuni legate de acte. De asemenea, vei deveni mai curajos în comunicare.

Leu

Vei începe să te preocupi mai mult de chestiunile financiare. Ba chiar vei deveni mai zgârcit, din păcate chiar și cu tine.

Fecioară

Curajul primit de la Marte este binevenit. Chiar aveai nevoie de un impuls pentru a te apuca de un proiect profesional sau personal.

Balanță

Vei începe să îți dai seama de repercusiunile faptelor din ultimele luni. Anumite persoane sau situații sunt foarte toxice.

Scorpion

Oamenii din jur vor fi dispuși să te ajute, trebuie doar să dai sfară în țară. Și Marte chiar te va sprijini să fii mai încrezător.

Săgetător

Tensiunile de la serviciu se vor înmulți. Trebuie să înveți să fii mai organizat și mai atent la detalii. Evită conflictele cu superiorii!

Capricorn

Marte va crea situații dese în care să îți pui întrebări legate de principiile și valorile tale. Începe o perioadă bună pentru examene.

Vărsător

Negocierile duse până pe 15 septembrie vor fi tare neplăcute. Și parcă totul se va mișca în reluare. Răbdarea te va salva.

Pești

Partenerul este nevoit să facă o serie de schimbări care te vor afecta și pe tine în mod direct. Aveți nevoie să negociați unele condiții.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel