Marte, careu cu Pluto în curând. VEI AFLA TOT!

Horoscop, duminică, 21 noiembrie 2021. Sursă foto: Pixabay
Horoscop, duminică, 21 noiembrie 2021. Sursă foto: Pixabay

Marte va face, săptămâna viitoare, un careu cu Pluto. Aflați de la astrologul Daniela Simulescu ce înseamnă acest lucru. 

„Viața ta cum este: ca o poveste Disney sau ca viața lui Walt Disney? Marte va face săptămâna viitoare careu cu Pluto. De data aceasta, Marte este și retrograd, deci ne va aduce în față adevărul gol-goluț despre viață, nu ceea ce credeam noi că este. Iar careul cu Pluto distruge toate sforțările de controla aparențele. Ce să mai, ne arată propriile limitele”, a transmis Daniela Simulescu.

„Dacă sunteți puțin curioși, veți afla că viața lui Walt Disney a fost plină de drame și eșecuri și că, în ciuda imaginii sale publice pline de viață, era un tip timid, frustrat și tare neîncrezător. Adică, de ce să mai pornim în viață cu așteptări demne de o poveste cu happy-end garantat? Nu mai bine pornim de la adevăr? Că viața presupune un amestec de eșecuri și reușite? De tristețe și fericire? De hazard și speranță? Nu este nevoie să îmi răspunzi la întrebarea de la începutul postării. Îmi dau seama singură. Sunt însă curioasă dacă tu îți oferi răspunsul în mod onest”, a conchis Daniela Simulescu, astrolog DCNews.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel