Mărmureanu bagă din nou frica în români cu un cutremur puternic

marmureanu
marmureanu

Gheorghe Mărmureanu, directorul onorific al Institutului de Fizica Pământului, continuă să avertizeze populația cu un cutremur puternic care ar avea loc în perioada următoare, unde zonele cele mai afectate ar putea fi Moldova și posibil Capitala.

"După analizele noastre, rezultă că vine un cutremur extrem de puternic, de mare adâncime care afectează Moldova, Republica Moldova, Ucraina. O parte din energie poate afecta şi Bucureştiul sau regiunile dinspre sud, spre Călăraşi. Nu putem şti", a declarat Gheorghe Mărmureanu la România TV.

Față de afirmațiile acestuia, seismologul George Purcaru a precizat că: "Gheorghe Mărmureanu nu cunoaşte problemele de predicţie. Face predicţii pur şi simplu arbitrar. Nu sunt de acord că la noi în ţară să se facă predicţii arbitrare. Mărmureanu vorbeşte de predicţii probabile. A prezice un cutremur complet este mai greu decât a prevedea moartea unui om".

Citește și: Mărmureanu: România ar putea fi zguduită de un cutremur între 6 şi 7 grade La un cutremur asemănător celui din 1977, numărul victimelor ar fi de ordinul miilor. Vezi lista clădirilor cu risc la seism

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel