Merkel se IMPLICĂ în alegerile din Moldova. Susținere totală

Angela Merkel
Angela Merkel

Partidul Angelei Merkel a anunțat pe cine susține la alegerile prezidențiale din Republica Moldova.

Președintele CDU, partidul cancelarului german Angela Merkel, Annegret Kramp-Karrenbauer, anunță susținere totală pentru Maia Sandu, candidatul PAS la alegerile prezidențiale din luna noiembrie.

Într-un video postat pe Twitter, șefa CDU exprimă clar și fără echivoc sprijinul pentru Maia Sandu la alegerile prezidențiale.

„Dragi prieteni din Republica Moldova, vă aflați în fața unei alegeri decisive pentru țara dumneavoastră. Acest scrutin poate hotărî viitorul țării dumneavoastră pentru mult timp. Va contribui la decizia dacă Republica Moldova își găsește locul în familia democrațiilor europene. Maia Sandu reprezintă acest viitor. Cu credibilitate și consecvență. Cu încrederea pe care a câștigat-o în rândul oamenilor din Moldova, precum și în rândul partenerilor țării dumneavoastră din UE și de la noi… Maia Sandu este alegerea potrivită pentru această misiune grea. Ea întruchipează cinstea, anduranța și puterea de a se impune. Ea reprezintă o politică ce servește țării și oamenilor. CDU Germania sprijină candidatura Maiei Sandu. Ca președintă a țării dumneavoastră va putea conta pe sprijinul nostru. Îi dorim Maiei Sandu succes. Pentru un viitor bun al țării dumneavoastră. Pentru viitorul nostru comun în Europa”, menționează Annegret Kramp-Karrenbauer în mesaj, potrivit Deschide.md

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel