Mark Zuckerberg, anunț de ultimă oră despre Facebook

 Mark Zuckerberg a făcut un anunț important despre Facebook.

Facebook a înregistrat, în prima parte a acestui an, rezultate peste aşteptări, cu o creştere de 52% a veniturilor şi o triplare a profitului net comparativ cu perioada similară a anului trecut, conform agerpres.

Compania condusă de Mark Zuckerberg a înregistrat în primul trimestru un profit net de 1,51 miliarde de dolari, sau 52 de cenţi pe acţiune, comparativ cu 509 milioane de dolari, sau 18 cenţi pe acţiune, în urmă cu un an. Veniturile totale au crescut până la 5,38 miliarde de dolari, de la 3,54 miliarde de dolari în primul trimestru al anului trecut, depăşind estimările analiştilor care mizau pe un rezultat de 5,26 miliarde de dolari.

La finele lunii martie, cea mai mare reţea de socializare avea 1,65 miliarde utilizatori activi, faţă de 1,44 miliarde în urmă cu un an, iar Zuckerberg a anunţat că utilizatorii petrec, în medie, peste 50 de minute pe zi pe Facebook, Instagram şi Messenger.

Facebook a anunţat că va emite o nouă clasă de acţiuni fără drept de vot, ce vor fi distribuite sub formă de dividende actualilor acţionari, în ideea de a da directorului şi fondatorului Mark Zuckerberg posibilitatea de a-şi dona averea fără a pierde însă controlul asupra reţelei de socializare pe care a fondat-o. Mark Zuckerberg şi soţia sa au anunţat anul trecut că vor dona 99% din acţiunile pe care le deţin la Facebook unor organizaţii caritabile.

[citeste si]

Te-ar putea interesaIti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.27