Mark Gitenstein, reclamat la CE și Departamentul de Stat pentru sforile trase în România

gitenstein
gitenstein

Lumea Justiției scrie că fostul ambasador al SUA la București, Mark Gitenstein,  a fost reclamat de Asociația pentru Monitorizarea Justiției la CE și Departamentul de Stat pentru sforile trase  la președinție și Guvern pentru a deveni administrator la Fondul Proprietatea.

Interesul lui Mark Gitenstein de a critica în mod repetat Justiția din România, dar găsind permanent motive de a-i lăuda pe Daniel Morar și Codruța Kovesi,   a fost acela de a vâna o funcție la Fondul Proprietatea, de altfel o funcție foarte bine plătită, se arată în denunțul AMJ.

După ce a făcut lobby la Președinție și Guvern în favoarea firmei americane Franklin Templeton a carui mandat de administrator la Fondul Porprietatea a fost anulat de instanțele române, ambasadorul SUA s-a înscris în cursa pentru poziția de președinte al Comitetului Reprezentanților în Fondul Proprietatea. Astfel, fostul  ambasador vânează o funcție bine plătită, care va dirija fonduri de valori foarte mari.

În acest sens, Asociația pentru Monitorizarea Justiției reclamă amestecul fostului ambasador Mark Gitenstein în treburile interne ale României, în special pe tărâmul Justiției, și îl denunță pe acesta pentru interesele sale financiare.

Vezi AICI denunțul Asociației pentru Monitorizarea Justiției

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel