Lovitură grea pentru PNL. Un vicepreședinte a demisionat

Primarul municipiului Galați, Marius Stan, a anunțat, marți, că a demisionat din funcția de vicepreședinte PNL și a transmis că, alături de colegi, va participa la organizarea congresului formațiunii.

Citește și: Chirieac: Alianța trădătorilor a influențat decisiv votul

"În calitate de vicepreședinte al PNL îmi asum și eu rezultatul nesatisfăcător obținut de partid în întreaga țară. De aceea, împreună cu întreaga conducere a PNL, am demisionat din funcția de vicepreședinte și, alături de colegi, vom pregăti congresul partidului pentru alegerea unei noi conduceri", a transmis primarul Galațiului, printr-o declarație de presă citată de Agerpres.

De Ce nu s-a implicat în campania electorală

Marius Stan a reamintit că nu s-a implicat în campania electorală, pentru că organizația locală nu l-a consultat în privința candidaturilor.

"Cât privește rezultatele obținute de PNL la nivelul Galațiului, vă reamintesc că am anunțat de la bun început faptul că nu mă voi implica în campania electorală a candidaților propuși de organizația locală, fiindcă nu mă reprezintă și nu am fost consultat, așa cum era firesc în calitatea mea de vicepreședinte național, atunci când au fost desemnați. Rezultatele extrem de slabe obținute de PNL la nivelul municipiului Galați trebuie imputate, în opinia mea, organizației municipale a partidului, care are un președinte (senatorul Paul Ichim — n.r) și un birou politic ce nu au fost în stare să își mobilizeze electoratul așa cum ar trebui pentru a atinge ținta fixată pentru acest scrutin. Cred că este un moment bun de reflecție pentru conducerea PNL Galați, atât la nivel municipal, cât și județean, să cântărească obiectiv cât valorează organizația fără aportul primarului", a continuat Marius Stan.

La alegerile europarlamentare 2014, PNL Galați a ocupat locul doi la nivel județean - cu 16,9% - și a patra poziție la nivel municipal - cu doar 8,89%.

Vezi și: Negocieri între PDL și PNL. MRU, la sediul liberalilor

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel