Marius Simionica, fondatorul ”Marius și Prietenii”, pleacă din țară: Mi-am sacrificat copilul pentru a veni în România să schimb vieți

foto Facebook Marius Simionica
foto Facebook Marius Simionica

Fondatorul asociației caritabile ”Marius și Prietenii” a luat decizia radicală să se întoarcă în Marea Britanie, acolo unde este ”acasă” pentru el. 

”Am decis să mă retrag temporar din această activitate până pe 31 martie când voi decide dacă voi continua ori nu. Mi-am sacrificat ultimii 4 ani din viața, mi-am sacrificat copilul care 4 ani m-a văzut în poze ori video sau în persoană de 2-3 ori pe an și asta pentru a veni în România să schimb vieți și mentalități însă răutatea multora este mult prea mare chiar și pentru mine. Nu am să fac un caz despre sacrificiul ultimilor patru ani pentru că oricum nu cred că interesează pe cineva.

Răutatea și Prostia din păcate nu pot fi tratate cu nimic și îmi asum cele spuse. Oamenii se grăbesc să te eticheteze după bunul plac dacă au cea mai mică nemulțumire, oamenii se grăbesc să te judece pentru orice fără a se informa câtuși de puțin. Nu mă plâng, nu m-am plâns niciodată însă suferă copiii mei, familia mea, suferă sănătatea mea... Mă voi întoarce în Anglia, acolo unde mă consider acasă, iar pe 31 martie ne vom așeza la masă și vom discuta ce e de făcut până atunci voi "îngheța" absolut tot! Sper ca în acest fel să le dăm oportunitatea altora să facă mai mult/e decât noi. Decizia mea este 100% luată și sper să o acceptați ca atare. Mulțumesc din suflet pentru tot” a anunțat Marius, pe Facebook. 

Activitatea asociației caritabile ”Marius și Prietenii” poate fi văzută AICI.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel