Marius Pieleanu: Efect foarte CIUDAT. Mă preocupă

Marius Pieleanu
Marius Pieleanu

Sociologul Marius Pieleanu a discutat, într-o intervenție telefonică la Antena 3, despre un efect ciudat.

"Toate aceste acțiuni de ultimă oră slăbesc și mai mult încrederea în justiție. Se produce un efect foarte ciudat, în opinia mea, acela că mulți dintre cetățenii noștri își vor pune întrebarea: Nu era, oare, mai bine să le fie păstrat arestul preventiv, tocmai pentru a elimina posibilitatea fugii din țară?", a spus, la Antena 3, vineri, 13 aprilie, Marius Pieleanu.

"Mă preocupă"

"E o chestiune care mă preocupă chiar de când a plecat Sebastin Ghiță. Cei care au crezut în justiția din România, acuzați fiind, au rămas în țară și au plătit în marea lor parte, crezând că justiția din România face dreptate. Cei care au fugit au două variante: ori nu cred în justiția din România, ori se simt vinovați. Nu știu", a mai spus sociologul Marius Pieleanu.

[citeste si] 

Amitim că judecătorii de la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie au amânat vineri, pentru 9 mai, dezbaterile finale în dosarul 'Gala Bute', în care Elena Udrea a fost condamnată în primă instanţă la şase ani de închisoare pentru luare de mită şi abuz în serviciu. Iniţial, Instanţa supremă stabilise ca vineri să se desfăşoare ultimul termen al procesului. Tot vineri, instanţa a respins o cerere depusă de avocaţii Elenei Udrea privind audierea acesteia prin videoconferinţă din Costa Rica. Avocaţii au invocat că fostul ministru a primit statutul de refugiat politic în Costa Rica, însă susţinerile apărătorilor nu au fost probate prin documentele depuse la dosar.  

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel