EXCLUSIV  Marius Niță, jurnalist România TV: Nu doresc nimănui. Un chin total! - video

Rodica Mitu / 19 iun 2018 / 09:44 Salveaza PDF Comentarii
Marius Niță
Descriere foto: Marius Niță

Marius Niță a oferit informații de culise din cadrul emisiunii maraton difuzate de Revelion la România TV.

Politicieni, miniştri, analişti şi jurnalişti au cântat în duet cu cei mai mari artişti în noaptea de Revelion 2018 la România TV. Au fost invitați de seamă, printre aceștia numărându-se Ecaterina Andronescu, Victor Ciutacu, Cristina Șincai, Lidia Fecioru, Dan Ciotoi și mulți alții. Distracția a fost garantată.

Într-un interviu acordat DC News, jurnalistul Marius Niță a oferit informații de culise cu privire la petrecerea de Revelion. "A fost improvizat totul. Am scris un intro general, iar restul în funcție de fiecare invitat. Opt și zece ore am filmat într-o zi. Fizic, am avut nevoie de masaj câteva zile ca să-mi revin. Nu mai puteam de spate. Lumea zice că vă distrați voi acolo, dar o distracție ca asta nu doresc nimănui. Un chin total! ", a spus jurnalistul.

"Tare îmi e că, uite, să apropie cu pași repezi perioada în care trebuie să ne gândim și ce facem de revelion anul acesta. Anul trecut, am zis că mă bag în medical doar ca să scap. Nu am reușit. Dar, până la urmă, când vezi că ai atâtea televizoare deschise și oameni care se uită la tine în noaptea de Revelion merită", a precizat Marius Niță.

Răspunsul complet, mai jos:

 

Video integral aici.


Te-ar putea interesa
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?


Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.25