Marius Nicoară (PNL), condamnat penal, lovitură de la PSD

MARIUS NICOARA
MARIUS NICOARA

Deputatul Horia Nasra, preşedinte al PSD Cluj, a anunţat marţi că cere demisia din Parlament a senatorului PNL de Cluj Marius Nicoară, după ce acesta din urmă a fost condamnat penal.

"Sper ca senatorul liberal Marius Nicoară să aibă demnitatea, onoarea, de a demisiona din Parlament după ce Magistraţii Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie au pronunţat, astăzi, sentinţa în cazul domniei sale: pedeapsa de un an închisoare cu suspendare pentru săvârşirea infracţiunii de "conducere pe drumurile publice a unui vehicul pentru care legea prevede obligativitatea deţinerii permisului de conducere de către o persoană care are o îmbibaţie alcoolică de peste 0,80 g/l alcool pur în sânge". Nu cred că din Senatul României, pe parcursul termenului de supraveghere, va reuşi să presteze munca neremunerată în folosul comunităţii pe o perioadă de 60 de zile, în cadrul Asociaţiei Filantropice Medical-Creştine Cluj-Napoca sau în Primăria Municipiului Cluj-Napoca", a declarat Horia Nasra, potrivit unui comunicat transmis Agerpes.

Horia Nasra a mai spus, conform sursei menţionate, că senatorul liberal Nicoară completează lista altor condamnaţi penal din Cluj.

Senatorul Marius Nicoară a fost condamnat marţi la un an de închisoare cu suspendare pentru conducere sub influenţa alcoolului, sentinţa pronunţată de Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie nefiind definitivă. El a fost trimis în judecată în noiembrie 2016 într-un dosar întocmit în urma unui eveniment rutier produs în data de 28 noiembrie 2014, pe o stradă din municipiul Cluj-Napoca.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel