Marius Nica vrea ca viitorul ministru al Transporturilor să fie ca Ioan Rus

Ministrul Fondurilor Europene, Marius Nica, a recunoscut, luni, la RFi, că demisia lui Ioan Rus din funcția de ministru al Transporturilor "îl încurcă", dar speră ca succesorul acestuia "să manifeste aceeași deschidere şi aplecare tehnică asupra proiectelor, cum domnul Rus a demonstrat".

Întrebat dacă îl încurcă demisia lui Ioan Rus din postul de ministru al Transporturilor, Marius Nica a răspuns: "Evident. În procesul acesta de absorbţie a fondurilor europene memoria instituţională este foarte importantă, erau scenarii de lucru, task-force-uri, grupuri de lucru, pe zile, calendar făcut. Sper ca persoana care va fi numită la conducerea Ministerului Transporturilor să manifeste aceeaşi deschidere şi aplecare tehnică asupra proiectelor, cum domnul Rus vă zic foarte sincer a demonstrat".

Ministrul Fondurilor Europene a precizat că Ioan Rus "reuşise să-i aducă la masă pe toţi beneficiarii, eu pe partea de Ministerul Fondurilor Europene, toţi experţii noştri din cadrul Ministerului Fondurilor Europene, practic vorbim de şedinţe şi sâmbăta şi duminica, întâlniri comune, grupuri de lucru, pentru aprobarea acestui program, Infrastructură Mare şi pentru promovarea, pentru implementarea curentă din perioada 2007-2013".

Ioan Rus, ministrul Transporturilor, a decis să demisioneze de la șefia ministerului săptămâna trecută, în urma unor declarații controversate despre românii care muncesc în străinătate, la postul Digi 24. 

Ioan Rus, despre românii plecați la muncă în străinătate: Copiii se fac golani acasă şi nevasta curvă

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel