Marius Marinescu și Grațiela Gavrilescu, SCANDAL din cauza urșilor. Vă fac plângere penală

Imagine cu rol ilustrativ
Imagine cu rol ilustrativ

Grațiela Gavrilescu și Maius Marinescu au declanșat un scandal la Antena 3, din cauza ordinului ministrului Mediului de împușca 140 de urși.

„Mi-am asumat să emitem un ordin de ministru prin care să dăm cote de intervenție pentru urși (...) și lupi, astfel încât populația să nu mai fie pusă în pericol. Indiferent de ce s-ar întâmpla săptămâna viitoare, când anumite persoane s-ar putea să iasă în stradă să spună că trebuie să protejăm urșii... da, protejăm urșii prin măsurile pe care le luăm conform acestui ordin de ministru, dar nu punem în pericol viața cetățeanului. Indiferent de ce se spune, eu vă spun că nu este cotă de vânătoare, ci este cotă de intervenție pentru punerea în siguranță a vieții cetățeanului, așa că, indiferent de ce se va întâmpla, indiferent de câte mitiguri or să mai fie în fața ministerului sau unde, eu nu voi renunța la semnarea acestui ordin de ministru", a declarat zilele tecute  ministrul Mediului.

Într-o intervenție la Antena 3, ministrul Mediului a explicat că se va îîncerca  prima dată  relocarea urșilor, pentru că nu dorim de la început uciderea acestora, dar trebuie să avem grijă de siguranța cetățeanului, sigurană care este consemnată și în Constituția României.

Niciodată Ministerul Mediului nu a salvat vreun urs a reacționat și Marius Marinescu.

Programul de împușcare al urșilor se va face cu sprijinul ONG-urilor recunoscute pentru apărarea mediului, a completat ministrul Mediului.

Vă fac plângere penală a amenințat-o Marius Marinescu pe Grațiela Gavrilescu.

Relocații urșii  în Munții Maramureșului. Ași fost vreodată în adăpostul de la Zărnești, unde sunt salvați acei urși?, a mai declarat Marinescu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel