Marius Manole merge mai departe

Când şi-a cumpărat maşina, în urmă cu câteva luni, Marius Manole a răsuflat uşurat că transportul în ţară, la spectacolele pe care le susţine în diverse oraşe, nu va mai fi o problema.

Şi, într-adevăr, SUV-ul achiziţionat i-a fost de mare ajutor, până în urmă cu două zile, când, la întoarcerea de la Teatrul din Craiova, noaptea, obosit frânt după piesa jucată, actorul şi co-realizatorul emisiunii "Marius FM" (107,3FM) a alimentat cu 42 de litri de benzină peste cei 40 litri de motorină aflaţi în rezervor deja. Maşina, desigur, este diesel.

Ei bine, de-aici vorbim deja de-un miracol: Manole a condus până la uşa casei, în Bucureşti, fără probleme. Desigur, orice şofer, mai mult sau mai puţin experimentat, ştie că, dacă greşeşti combustibilul, ba mai şi mergi cu "cockail-ul" în rezervor 200 de kilometri, îţi poţi lua adio de la mijlocul de transport. Marius Manole deja se obişnuise cu ideea că a rămas fără autovehicul şi cu o mulţime de rate de plătit înainte, dar miracolul a mers mai departe: astăzi dimineaţă a aflat de la service că maşina nu are absolut nicio dauna şi e în perfectă stare de funcţionare. Cert este că, aşa cum realizatorul Smart FM "funcţionează" perfect în condiţii de stres maxim, şi-a găsit o maşină pe măsură.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel