Marius Furdui este noul director de programe la Radio România

Marius Furdui
Marius Furdui

Cele 14 programe ale radioului public vor fi conduse începând de vineri de către Marius Furdui, noul Director de Programe.

Cele 14 posturi ale radioului public vor avea o coordonare integrată în departamentul de programe Radio România, condus de Marius Furdui.

"Cu o experiență de 23 de ani de radio, începută la Fun Radio, în 1990 - ca redactor, prezentator de emisiuni - și continuată la PRO FM, Radio Contact și Europa FM, Furdui a trecut prin toate departamentele editoriale și de producție ale unei stații radio, de la Dj la Director de statie.

Odată cu preluarea noii funcții, Marius Furdui va avea o misiune dificilă, dar provocatoare: aceea de a îndeplini misiunea publică a radioului pe coordonate noi - de înnoire a politicii editoriale, de fidelizare a ascultătorilor și de atragere de noi categorii de public, într-o manieră unitară, modernă, dinamică. Va fi o misiune grea, având în vedere diversitatea programelor și a posturilor radioului, ce vor trebui integrate într-o politică comună, dar care să păstreze specificul fiecărui post, fie el din București, Constanța, Iași, Craiova, Reșita, Cluj, Târgu Mureș, Timișoara, Chișinau sau pretudineni, și mă refer aici la Radio Romania International", transmit cei de la Radio România.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel