Marius Dunca, fostul președinte ANPC, secretar general CIADO

Marius Dunca, șeful ANPC, a fost sacrificat de Victor Ponta după tragedia din Club Colectiv. Demiterea s-a făcut în primele zile, când Piedone nu dorea să își asume răspunderea morală. Guvernul a încercat să calmeze publicul, sacrificând un țap ispășitor și promițând controale severe ISU, înainte de marșul din prima zi de proteste.

Marius Dunca, fostul presedinte al Autoritatii Nationale pentru Protectia Consumatorilor (ANPC), este noul secretar general al Centrului International Antidrog si pentru Drepturile Omului, potrivit unui comunicat emis de CIADO.

Marius Dunca, dupa demiterea de catre primul ministru Victor Ponta, a fost solicitat de zeci de ong-uri sa faca parte din board-ul acestora. Academicanul Balaceanu Stonici, presedintele CIADO Romania, a primit cu multa satisfactie venirea domnului Dunca spre CIADO – cea mai titrata organizatie antidrog din Romania – membra in organismele de specialitate ale Comisiei Europeane si Natiunile Unite.

Printre atributiile domnului Dunca intra: reformarea celor 47 sucursale ale CIADO si numirea noilor directori a Centrelor INFO – CIADO . Dl Dunca are o mare capacitatea organizatorica, lucru dovedit in toata perioada cat a fost presedintele ANPC si o buna colaborare cu tinerii dar si un bun specialist in drepturile si libertatile fundamentale, ceea ce nu face decat sa fie un plus pentru societate. 


Presedintele CIADO Romania – acad Constantin Balaceanu Stolnici si dl secretar general Marius Dunca, vor sustine o conferinta de presa in data de 09. 11.2015 , ora 10.00 . la sediul Ministerului Afacerilor Externe , sala Gafencu cu ocazia semnarii Acordului de Parteneriat dintre CIADO si Sindicatul National al Functionarilor Publici.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel