Marius Constantinescu, [email protected] la TVR 3: Avem cele mai importante evenimente

Scutaru Cristina / 12 Martie 2018 / 09:39 Salveaza PDF Comentarii
Descriere foto:

Luni, 12 martie, de la ora 22.00, la TVR 3 debutează sezonul 3 al emisiunii [email protected] - programul care în fiecare zi, de luni până vineri, prezintă viaţa artelor în Bucureşti şi din principalele oraşe ale ţării.

Dacă primele două sezoane au fost prezentate de Camelia Văcaru, din acest nou sezon, prezentator şi moderator al emisiunii este Marius Constantinescu, jurnalist cu o carte de vizită impresionantă în plan cultural. Invitaţii fiecărei ediţii vor fi personalităţi care pun România pe harta celor mai valoroase evenimente culturale, iar discuţiile vor fi completate cu portrete de personalităţi, reportaje despre locuri cu semnificaţie istorică şi culturală, informaţii despre spectacolele, festivaluri sau evenimente, interviuri.

Luni, 12 martie, invitata lui Marius Constantinescu este Analia Selis aflată în plin turneu Argentango Traditioanal (3-27 martie). Marţi, 13 martie - Marius Constantinescu stă de vorbă cu Christian Paraschiv, artist vizual stabilit la Paris, despre expoziţia personală „The Offense Report", deschisă până în aprilie la Elite Art Gallery din Bucureşti.

Carte de vizită impresionantă

Marius Constantinescu are o carte de vizită impresionantă în plan cultural: numeroase emisiuni de televiziune (Marile picturi ale lumii, V... de la vizual, Jurnal Cultural, Profil. Poveste. Personaj, Arte, carte şi capricii, Top Cultura), proiecte internaţionale precum Festivalului Internaţional George Enescu sau Gaudeamus, interviuri în exclusivitate.

[citeste si]

"De astăzi, prezint [email protected] la TVR3. Avem cele mai importante evenimente culturale din țară, grație colegilor de la studiourile teritoriale. Acoperim ce se întâmplă în București prin invitații în studio. [email protected] nu e Jurnalul Cultural. Suntem o echipă mai mică (cam aceiași oameni) și suntem limitați, la nivel de conținut, de lipsa de resurse pentru filmări în București. Altfel spus, nu putem trimite echipe la vernisaje, premiere și lansări. Dar vă așteptăm în micul nostru studio să povestim. Ne vedem de luni până vineri la 22:00", a scris Marius Constantinescu pe Facebook.Te-ar putea interesa
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?


Copyright 2018 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.22