Marius Budăi, reacție la declarațiile lui Cîțu: Sunt lozinci. Ne văităm la televizor. Îl provoc pe domnul Cîțu!

Marius Budăi, fostul ministru al Muncii, a reacționat dur după ce Florin Cîțu, ministrul Finanțelor, a declarat, într-o conferință de presă, că a existat un buget folosit pentru ”baronii PSD”. 

”E grav ceea ce văd. Dacă se referă la Programul Național Dezvoltare Locală și vrea să vorbească despre baroni... astea sunt lozinci deja învechite, care nu au nicio legătură cu economia reală. Nu m-aș fi așteptat la un ministru de Finanțe la astfel de expresii atunci când vorbește despre buget, despre investiții, despre pensii și salarii. Nu văd decât neputință. Lozinci și neputință. Asta este tot ce văd la domnul ministru Cîțu. Ne văităm la televizor că totul e negru și vorbește despre pesimismul instituțiilor internaționale în momentul în care Banca Mondială, FMI, BERD, Comisia Europeană au revizuit pe plus creșterea economică a României. Agențiile de rating au păstrat pentru România un rating bun și domnul Cîțu ne vorbește despre pesimismul instituțiilor internaționale. Ori atunci oamenii ăia sunt PSD-iști ori domnul Cîțu face doar politică și minte populația. Alt adevăr nu poate să fie”, a precizat Marius Budăi la RTV.

VEZI ȘI: Cîțu: Olguța guraliva n-a zis nimic de 2 miliarde și de ce nu le-a colectat

Marius Budăi, provocare pentru Florin Cîțu

În cadrul intervenției telefonice la România TV, Marius Budăi l-a provocat pe Florin Cîțu să susțină ce înseamnă ”buget paralel”. 

(...) ”Au aflat domnii de la PNL astăzi că nu este chiar așa simplu să fii la guvernare și să ai răspunderea unei țări pe umeri? FMI și Comisia Europeană spune că se poate ca în România să se închidă bugetul sub trei la sută. Oamenii ăștia doar mint. Domnul Cîțu spunea la un moment dat că deficitul României pe 2018 va fi de 7% și o inflație de 12%. Nu am cum să îl cred pe acest om dacă ne uităm pe toate bazaconiile pe care le-a spus în toți acești ani și nu s-a adeverit niciuna. Și am mai auzit o prostie. Buget paralel. Ați mai auzit așa ceva? Nu am auzit nici eu. Dar, vedeți dumneavoastră, românul, cel care nu are o cultură financiară extrem de bogată, atunci când aude... ia uite mă ce au făcut ăștia, au ținut buget paralel. Îl provoc pe domnul Cîțu să vină să ne spună ce e aia buget paralel!”, a mai spus Budăi. 

VEZI ȘI: Cîțu acuză existența unui BUGET PARALEL: Metoda AL CAPONE

Florin Cîțu, despre buget: Deficit bugetar de peste 4%

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel