EXCLUSIV  Marius Bodochi, la interviurile DC News. Dezvăluiri din culisele teatrului și filmului

Actorul Marius Bodochi va fi prezent la interviurile DC News.

DC News continuă seria interviurilor. În această ediție va fi prezent la interviurile DC News cunoscutul și îndrăgitul actor, Marius Bodochi.

Marius Bodochi va discuta la DC News despre culisele teatrului și cinematografiei românești. Actorul va povesti întâmplări interesante și neștiute din lumea teatrului, dar și din debuturila sale pe scena românească.

Interviul cu Marius Bodochi va putea fi urmărit pe site-ul WWW.DCNEWS.RO, dar și pe pagina de Facebook a site-ului, duminică, 18 februarie, începând cu ora 12:00. Marius Bodochi va fi intervievat de către jurnalistul Val Vâlcu.

Marius Bodochi

[citeste si]

A absolvit Institutul de Teatru din Târgu Mureș, clasa profesorului Constantin Codrescu, promoția 1982. Între 1991 și 2000 a fost profesor de an, lector universitar la Universitatea "Babeș Bolyai" Cluj, Facultatea de Litere, Catedra de Teatru.

Debutează în 1982, ultimul an de studenție, pe scena Teatrului Național din Cluj Napoca, cu rolul Cristopher Flanders din "Trenul nu mai oprește aici" de Tennessee Williams. Joacă pe scena Teatrului Național "I.L.Caragiale" din București din 2004, scrie Wikipedia. A făcut creații memorabile în rolurile Constantin din "Săptămâna luminată"- regia Mihai Măniuțiu la Teatrul Național Cluj, Dionyssos din "Bacantele"- regia Mihai Măniuțiu la Teatrul Național București (1997), Bolinbroke din "Richard II"- regia Mihai Măniuțiu la Teatrul Național București, Oberon din "Visul unei nopți de vară"- regia Victor Ioan Frunză la Teatrul Național Cluj, Regele din "Regele moare"- regia Victor Ioan Frunză la Theatrum Mundi(2002), Antonio Salieri din "Amadeus" - regia Marcel Top la Opera Națională București(2010).

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel