Mario Iorgulescu, trimis în judecată pentru OMOR

Procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Bucureşti au dispus, vineri, trimiterea în judecată a lui Mario Iorgulescu pentru omor și conducere sub influența alcoolului sau altor substanțe.

Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti anunță vineri, 14 august, trimiterea în judecată a lui Mario Iorgulescu, pentru omor. Pe numele tânărului există și un mandat de urmărire internațională, după ce Curtea de Apel a stabilit definitiv arestarea lui în lipsă. Mario Iorgulescu nu a fost încă extrădat din Italia, unde a plecat în luna septembrie, pentru îngrijiri medicale. 

„Menționăm faptul că pe numele inculpatului a fost emis la data de 15 mai un mandat de arestare în lipsă, în baza căruia Tribunalul București a emis un mandat european de arestare, cel din urmă fiind transmis la data de 19 mai autorităților judiciare competente din Italia, țară în care inculpatul se află, în vederea arestării și predării acestuia către autoritățile judiciare române. Până în prezent, mandatul european de arestare nu a fost pus în executare”, precizează PTB.

Procurorii au pus sechestru pe bunurile și sumele de bani aparținând inculpatului, până la concurența valorii de un milion de euro, conform Mediafax. 

Dosarul lui Mario Iorgulescu se va judeca la Tribunalul Bucureşti.

Anchetatorii au constatat că Mario Iorgulescu a condus sub influența băuturilor alcoolice și a substanțelor interzise pe 8 septembrie 2019, când a provocat un accident mortal. Fiul lui Gino Iorgulescu n-a oprit la semafor, iar viteza cu care conducea era de 160 km/h, depășind cu 90 km limita legală. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel