Urmărește emisiunea live


Mario Iorgulescu, accident. Mircea Badea, mesaj după ce societatea a găsit vinovatul

foto: Arhivă
foto: Arhivă

Mircea Badea a avut un comentariu după accidentul mortal provocat de Mario Iorgulescu.

"Mario Iorgulescu este un personaj care nu intră în tiparele banalului. În trecut, a fost acuzat că împreună cu un clan ar fi sechestrat și bătut un bărbat. Înțeleg că în primă instanță a fost achitat. Oricum nu era un tip care se supune tiparelor banalului. Nici mașina pe care i-o luase tatăl lui nu era în tiparele banalului. Era o super mașină.

După accidentul mortal, reflexul societății românești este să spună: Parlamentul este de vină! Eu credeam că Mario Iorgulescu este de vină. Aaaa.... nuuuu.... Legile... nu sunt suficient de aspre. Absolut...

Vă dați seama că i se rupea lui Mario Iorgulescu de ce scrie în lege. Nu cred că legile mai aspre sau mai puțin aspre l-ar fi împiedicat pe Mario Iorgulescu să... orice. Nu cred că-l interesa deloc ce scrie într-o lege sau în altă lege. E un reflex atât de imbecil să dai vina pe legi... împiedică orice raționament”, a spus Mircea Badea la Antena 3.

Un tânăr a murit

Mario Iorgulescu a fost implicat, duminică, într-un accident rutier produs pe şoseaua Chitilei, soldat cu un mort.

În timp ce se deplasa pe şos. Chitilei dinspre DNCB către Pod Constanţa, maşina pe care o conducea Iorgulescu ar fi intrat pe contrasens şi s-ar fi ciocnit cu un autovehicul condus din sens opus de un tânăr în vârstă de 24 ani. În urma impactului, ambele autovehicule au fost proiectate în afara părţii carosabile.

"Din accident, a rezultat decesul conducătorului aflat în al doilea autoturism şi rănirea gravă a celuilalt conducător auto, care a fost transportat la Spitalul Elias, fiindu-i recoltate probe biologice", a informat Brigada Rutieră.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel