EXCLUSIV  Mario De Mezzo a făcut radiografia activității lui Adrian Câciu: Ministrul bacșiș! Înainte avea toate soluțiile, după care totul s-a dus la vale / video

Inquam Photos / Octav Ganea
Inquam Photos / Octav Ganea

Mario De Mezzo (PNL) a vorbit despre ministrul Adrian Câciu.

Mario De Mezzo, Partidul Național Liberal, a fost invitat la emisiunea „D'Economic News“, la DC News, unde și-a exprimat opinia despre activitatea lui Adrian Câciu la Ministerul Finanțelor.

„Din punctul meu de vedere, Adrian Câciu este cea mai mare dezamăgire din Guvernul Ciucă. El s-a remarcat ca fiind 'ministrul bacșiș' - spun asta în sensul în care decizia majoră de restructurare a finanțelor în România a fost să impoziteze bacșișul, ceea ce mie mi se pare o inepție. Avem deja aproape un an de când s-a întâmplat asta și nu mă pot acomoda cu gândul că un ministru al Finanțelor are o viziune atât de îngustă încât se uită la toate problemele de structură ale finanțelor României și crede că dacă impozitează bacșișul a rezolvat toate problemele din țara asta. Mi se pare incredibil!“, a spus Mario De Mezzo.

„Explicația a fost faptul că acest proiect a fost cerut de către HoReCa. Pe de altă parte, ne gândim la această nevoie uriașă de finanțare“, a completat jurnalistul Alex Vlădescu.

„Banii pe care chelnerii îi făceau din bacșiș se întorceau în mod direct și imediat în economie Acești bani se regăseau în economie. Nimeni nu făcea bacșiș un milion de euro pe an și îi ținea la saltea. Nu mă miră că vine acum să spună că e greu“, a spus Mario De Mezzo.

„PNL a avut de-a lungul timpului poziții publice referitoare la activitatea ministrului Adrian Câciu. Nu vorbesc doar de mine, care în ultimul an și jumătate am spus de mai multe ori că înainte de a fi ministru, Adrian Câciu avea toate soluție, după care totul s-a dus la vale. Există probabil o fântână a aroganței în Ministerul Finanțelor, ca să nu mai spunem de niște declarații controversate, cum ar fi aceea că angajații la stat nu sunt susținuți de economia privată, ci se susțin singuri. Pentru un economist și un finanțist cum avea pretenția că este, mie schimbarea mi se pare radicală și de neînțeles“. a mai precizat liberalul. 

CITEȘTE ȘI      -      EXCLUSIV  Mario De Mezzo a spus care e riscul cu greva profesorilor: Guvernul a venit cu niște lucruri destul de concrete / video

Dan Motreanu: Adrian Câciu a ”reușit” să mărească deficitul bugetar la 27 de miliarde de lei

„Adevărul despre situația finanțelor țării se știe! L-a spus răspicat Consiliul Fiscal, l-a afirmat hotărât mediul de afaceri, îl cunoaște fiecare angajat din Ministerul Finanțelor și din ANAF. Demisia lui Lucian Heiuș a fost un gest de onoare pentru a salva un ministru al Finanțelor incompetent, ținut în funcție doar de decizia politică a PSD. Cu toate acestea, PSD, prin trompetele sale false, a atacat imediat! Asta spune totul despre "parteneriatul" cu PSD! La fiecare gest onest al premierului Nicolae Ciucă, ei răspund cu un atac pe la spate! PSD numește asta strategie, românii viclenie și perfidie!

Știu că pe cei de la PSD nu îi pot convinge să renunțe la minciuni. Nu le răspund lor, mă adresez românilor care merită să știe adevărul. Încasările ANAF au crescut față de anul trecut, sub conducerea lui Lucian Heiuș, dar Adrian Câciu a ”reușit” să mărească deficitul bugetar la 27 de miliarde de lei, deși a introdus noi taxe. Vorbele goale ale pesediștilor nu pot acoperi incompetența ministrului lor. PNL va avea în curând Ministerul Finanțelor și adevărul va ieși la lumină. Adevărul pe care deja îl știm!“ a scris prim-vicepreședintele PNL, Dan Motreanu, pe Facebook. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel