EXCLUSIV  Marinescu: Le atrag ATENȚIA! Vor ajunge la ÎNCHISOARE

Alertă cu bombă în FC Botoşani - Academica Clinceni / Foto Pexels
Alertă cu bombă în FC Botoşani - Academica Clinceni / Foto Pexels

Ziua de 4 octombrie marchează Ziua Internaţională a Animalelor. Cu acest prilej, Marius Marinescu a avut câteva mesaje de transmis celor care nu respectă drepturile necuvântătoarelor. 

"Veste bună de Ziua Internaţională a Animalelor. OUG-ul promovat de Marcel Vela privind Poliţia Animalelor a intrat pe linie dreaptă. Săptămâna trecută, conform spuselor dlui ministru, OUG a fost citită în şedinţa de Guvern de pe 1 octombrie şi urmează să fie adoptată săptămâna viitoare. 

Fac câteva precizări în numele FEPAM /Federaţia de Protecţie a Animalelor şi a Mediului): 

1. Ne bucurăm că această ordonanţă a ţinut cont de toate recomandările noastre, inclusiv cu privire la înfiinţarea unui registru unic de evidenţă pentru criminalii care au omorât animale, după model american. 

2. Sperăm într-o bună colaborare a Poliţiei Animalelor cu ONG-urile de specialitate pentru salvarea animalelor, pentru anchetarea uciderii, cruzimii, braconajului şi a traficanţilor de animale, pentru prevenţie şi nu în ultimul rând pentru educaţia copiilor în spiritul protecţiei animalelor. 

3. Ne dorim ca grădinile ZOO care nu îndeplinesc condiţiile de bunăstare a animalelor, care sunt de fapt nişte închisori pentru animale, să fie transformate în închisori pentru criminalii de animale. Cine omoară azi un animal, mâine omoară un om. 

4. Ne dorim interzicerea vânătorii. Din cauza vânătorii şi a braconajului, au dispărut din România zeci de specii de animale. Aş enumera bourul, un simbol al Moldovei, zimbrul, marmota, antilopa, dropia. 

5. Nu în ultimul rând, atrag atenţia celor care nu iubesc animalele şi nu le respectă drepturile că, dacă mai continuă cu chinuirea şi maltratarea animalelor, vor ajunge în închisoare", a declarat Marius Marinescu în exclusivitate pentru DC NEWS

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel