Marina Voica, Alex Velea și Fuego cântă alături de concurenți, la “Te cunosc de undeva!”

Sâmbătă, 1 Decembrie, la 100 de ani de Românie unită, echipa "Te cunosc de undeva!" dă o petrecere totală, cu invitați unul și unul și cu momente care vor stârni multe zâmbete și nostalgii.

Ediția de sărbătoare a show-ului transformărilor se va deschide cu un moment special susținut de prezentatorii Alina Pușcaș, Florin Ristei, jurații Ozana Barabancea, Andreea Bălan, Cristi Iacob și Aurelian Temișan și reporterul special al emisiunii, Gianina Corondan, care vor interpreta câteva refrene dragi românilor.

De asemenea, transformările concurenților vor fi unele speciale, căci Romică Țociu, Alexandra Velniciuc, Ana Baniciu și Raluka, Alin Gheorghișan, Connect-R, Carmen Rădulescu, Mihai Trăistariu, Barbara Isasi și Jean de la Craiova vor imita doar artiști români, care vor urca pe scenă alături de ei. Transformările vor fi, bineînțeles, jurizate, iar punctele se vor aduna în clasamentul general în urma căruia, săptămâna viitoare, se vor decide finaliștii celui de-al 13-lea sezon.

(w670)

Connect-R se transformă în Alex Velea

Așadar, de 1 Decembrie, la “Te cunosc de undeva!”, se va cânta muzică pop și muzică populară, într-un regal 100% românesc. Connect-R se va transforma în bunul său prieten Alex Velea, câștigătorul celui de-al cincilea sezon al show-ului. La rândul său, Alex Velea se va transforma în Connect-R. Împreună vor cânta “Dragoste la prima vedere”, o piesă pe care au lansat-o acum câțiva ani. Mihai Trăistariu va apărea în travesti, transformat în Steliana Sima, și o va avea alături pe celebra interpretă de muzică populară oltenească. Pentru acest rol, artista i-a pus la dispoziție concurentului un superb costum popular din garderoba proprie.

Carmen Rădulescu îl imită pe Fuego

Muzică populară va cânta în această gală și Romică Țociu, însă alături de Constantin Enceanu, de care-l leagă o veche prietenie. “Ne știm de mai bine de 30 de ani. Eu l-am ajutat să se lanseze”, spune Romică. “Îl cunosc pe Romică de când era instructor la Brigada artistică și îl “curtam” să vină să ne vadă, pe mine și pe cei alături de care cântam, la Filiași”, spune interpretul de muzică populară. Carmen Rădulescu  va urca pe scenă alături de bunul său prieten, Fuego, pe care-l va imita cât de bine va putea, Alin Gheorghișan se va transforma în Liviu Teodorescu, câștigător al celui de-al nouălea sezon al emisiunii, și va cânta, evident, alături de el, în timp ce Barbara Isasi, solista trupei Mandinga, va fi Antonia, una dintre cele mai frumoase artiste din showbiz-ul românesc.

(w670) Marina Voi

Marina Voica, din nou pe scenă

Alexandra Velniciuc și invitata ei vor aduce în scenă două Marine cu un succes fabulos și cu un singur nume, Marina Voica, Jean de la Craiova va cânta moldovenește, în travesti, împreună cu a sa invitată, Laura Lavric, care i-a adus, pentru acest rol, unul dintre costumele sale populare, mărgelele și opincile, pe când Ana Baniciu și Raluka vor reface, pentru o seară, după 11 ani, trupa A.S.I.A., alături de invitatele lor,  Anca Neacșu și Sorana Darclee Mohamad, foste componente ale acesteia. “Le-am văzut pe fete la repetiții și ne-au plăcut foarte mult. Sunt extraordinare. Le știam, ne-am mai văzut la evenimente, dar n-am cântat niciodată împreună”, spune Sorana, despre Ana și Raluka. Furnix Team, baletul condus de Furnica, va fi și în această gală alături de concurenți, cu momente coregrafice spectaculoase, iar vigilenta Gianina Corondan îi va pune la curent pe telespectatori cu noutățile din culisele emisiunii. Care va fi cea mai bună transformare a acestei ediții de sărbătoare, telespectatorii Antenei 1 vor vedea sâmbătă, 1 Decembrie, de la ora 20.00, numai la “Te cunosc de undeva!”.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel