EXCLUSIV  Marina Almășan, fără secrete, la Oracolul Vedetelor / VIDEO

Marina Almășan, la Oracolul Vedetelor
Marina Almășan, la Oracolul Vedetelor

Vineri, de la ora 19:00, avem o nouă ediție a emisiunii „Oracolul Vedetelor”, la Spectacola și DC News. Marina Almășan, una dintre cele mai importante realizatoare TV și jurnaliste de la noi din țară, este invitata săptămânii. 

 

Marina Almășan, realizatoare TV, vine în platoul Spectacola și DC News, vineri, de la ora 19:00, unde-și deschide sufletul și dezvăluie mai multe informații inedite din viața personală, fără niciun fel de secrete. 

Cu o carieră impresionantă în televiziune de peste 30 de ani și cu 16 cărți scrise la activ, Marina Almășan a realizat și a moderat de-a lungul timpului mai multe emisiuni la TVR 1, care au propulsat-o direct în topul celor mai cunoscuți jurnaliști din România.

Timp de 16 ani, Marina Almășan a format o familie minunată alături de Victor Socaciu, rodul iubirii lor fiind reprezentat de Victor, băiatul celor doi. Totuși, chiar dacă păreau cuplul perfect, invidiat de toți cei din jurul lor, cei doi le-au dat brusc vestea tuturor că vor merge pe drumuri separate, moment extrem de greu de digerat de către îndrăgita realizatoare TV, care ne-a dezvăluit ce emoții au încercat-o în acea perioadă dificilă. 

Despre moartea lui Victor Socaciu, care a venit în anul 2021, chiar în a treia zi de Crăciun, despre cum a perceput decizia lui Victor, băiatul său, de a se muta în Dubai, dar și despre alte subiecte extrem de interesante, precum călătoria de vis din Finlanda, unde a pășit pe tărâmul magic a lui Moș Crăciun, ne-a vorbit chiar Marina Almășan, într-o ediție care se anunță a fi extrem de interesantă. 

Nu ratați „Oracolul Vedetelor” de vineri, 12 mai, de la ora 19:00. Emisiunea va fi transmisă simultan pe canalele de Youtube și paginile de Facebook Spectacola și DC News dar și pe DC News TV.

YouTube: https://www.youtube.com/@spectacola7201

YouTube: https://www.youtube.com/@dcnewsromania      


Ne găsiți și pe rețelele de socializare:

Facebook: https://www.facebook.com/dcnews.ro/     

Facebook: https://www.facebook.com/spectacola     

Instagram: https://www.instagram.com/spectacola/?hl=en      

Site: https://www.spectacola.ro/     

TikTok: https://www.tiktok.com/@spectacola  

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel