Urmărește emisiunea live


Marina Almășan, demisie Mircea Radu, TVR: Moș Crăciun ...ni l-a luat pe Mircea

Vestea demisiei lui Mircea Radu de la TVR nu i-a picat bine Marinei Almășan, colega acestuia de la emisiunea “Femei de 10, Barbati de 10”, mai ales că informația a aflat-o de la colegi și nu de la Mircea Radu.  Supărată pe gestul  lui Mircea Radu, Marina Almășan  scrie pe Facebook că "Moș Crăciun... ni l-a luat pe Mircea Radu.

"Mda...a devenit publică știrea : Mircea Radu și-a depus demisia din TVR", scrie Marina Almășan pe Facebook.

"Port cu mine, cu mâhnire, de două săptâmâni, această taină. Am aflat-o , culmea, nu de la tovarășul meu de "suferință televizată", cum era firesc, ci de la cei din jur. Nu mi-a picat bine, cu toate că viața m-a învățat că nu te poți supăra pe cineva care te părăsește, atunci când acel om pleacă la mai bine. Sper ca Mircea să ajungă , într-adevăr, la mai bine. Unii și alții îmi spun : " Vezi ce leapșă ai luat? Tu l-ai "resuscitat", l-ai scos din umbră, l-ai pus în valoare, l-ai readus în atenția celorlalți și...v-a lasat cu ochii-n soare!". Nu sunt de acord cu ei. Mircea nu are nevoie să fie resuscitat. Dincolo de hibele pe care cu toții le avem, Mircea este un jurnalist talentat, un condei excelent, un om sensibil și adânc. Puțin parcă prea tare nemultumit de viață. Cu toate că are acasă destule motive de bucurie, care să-l facă mai pozitiv , mai optimist.

[citește si]

Mi-ar părea sincer bine să-i fie bine. Dar să-i si pară rău. Pentru că noi i-am fost o familie, o manta de vreme rea. Poate nu suficient de groasă. Poate tocită pe la coate. Dar am încercat să-i fie cald, să nu lăsăm viscolul să-i pătrundă în suflet...

Mie personal mi-a fost un foarte bun coleg de prezentare. Nu-i ușor să împarți microfonul cu altcineva, după 27 de ani în care l-ai stăpânit de una singură. Am crezut însă de la început în Mircea, nu mi-am regretat niciodată alegerea și am reușit amândoi să formam un cuplu. Zic unii, deloc rău. Am încercat să ne învațăm unul pe celălalt, să ne tolerăm, să adunăm știința fiecăruia și harul, și umorul și spontaneitatea si...să le punem laolaltă, în slujba voastră.

Însă minunile nu durează decât trei zile. La noi au durat trei sezoane. Pentru care, Mircea, îți multumesc.

P.S. Nouă Moș Craciun...ni l-a luat pe Mircea".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel